IMPRESII

,,Este o idee constructivă lansarea unei reviste dedicată tuturor asistenților medicali din România și vine în sprijinul lor prin conținutul informațiilor profesionale care se vor regăsi în ea. Mă aștept ca Jurnalul Asistenților Medicali (JAM) să fie reprezentativ pentru județul Neamț și să devină un jurnal național. Aș vrea să conțină noutăți din fiecare domeniu și subiecte despre prevenția afecțiunilor și terapii alternative. În ceea ce-i privește pe asistenții medicali din Neamț, având în vedere că revista este editată de OAMGMAMR filiala Neamț, ei ar trebui să contribuie cu articole și lucrări din domeniul lor de interes.” 

,,Este o idee bună acest jurnal. Aș vrea să cuprindă articole din toate specialitățile, proiecte legislative și legislație în vigoare, cazuri analizate de comisia de etică, cum se obțin competențele pentru asistenții medicali și condițiile de desfășurare a cursurilor, precum și o rubrică "Juristul vă răspunde". Personal, consider că ar trebui făcut un sondaj în rândul asistenților medicali pentru a analiza și punctul lor de vedere și pentru a stabili dorința acestora de implicare”.

,,Cred că asistenții medicali din județul nostru așteptau apariția unei astfel de reviste și sper ca în această revistă asistenții medicali să găsească subiecte de interes pentru profesia lor. Eu mi-aș dori ca în paginile revistei să se regăsească noutăți atât profesionale cât și legislative. Ar fi de dorit ca tot mai mulți asistenți medicali să-și exprime dorința de a publica lucruri interesante din experiența lor profesională, cât și idei de îmbunătățire a activității profesionale”.