MESAJ PENTRU PROFESIONIȘTI!

Stimați colegi, trăim momente dificile care ne pun pe toți  la încercare atât profesional cât și personal. Voi, colegii noștri din secțiile din spitale sau din alte unități sanitare, vă faceti datoria față de comunitate, de noi toți, vă aflați în prima linie în lupta împotriva pandemiei de COVID-19 și este dificil pentru că misiunea este grea, iar responsabilitatea este enormă față de bolnavi și față de familiile dumneavoastră și nu sunteți singuri, O.A.M.G.M.A.M.R. filiala Neamț este cu dumneavoastră. Este adevarat, a început o luptă extrem de solicitantă din toate punctele de vedere, care ne va testa curajul, rapiditatea cu care acționăm și reacționăm, răbdarea, încrederea în sistemul medical și umanismul profesiei noastre.  

MESAJ PENTRU PROFESIONIȘTI!

Stimați colegi, trăim momente dificile care ne pun pe toți  la încercare atât profesional cât și personal.

Voi, colegii noștri din secțiile din spitale sau din alte unități sanitare, vă faceti datoria față de comunitate, de noi toți, vă aflați în prima linie în lupta împotriva pandemiei de COVID-19 și este dificil pentru că misiunea este grea, iar responsabilitatea este enormă față de bolnavi și față de familiile dumneavoastră și nu sunteți singuri, O.A.M.G.M.A.M.R. filiala Neamț este cu dumneavoastră.

Este adevarat, a început o luptă extrem de solicitantă din toate punctele de vedere, care ne va testa curajul, rapiditatea cu care acționăm și reacționăm, răbdarea, încrederea în sistemul medical și umanismul profesiei noastre.  

Să nu uităm că personalul medical e format tot din oameni, care dovedesc acum foarte multă responsabilitate, care trebuie să fie protejați în fața riscurilor la care se expun și care au demonstrat mereu că sunt membri activi și responsabili ai echipei medicale.

 În anul 2020 urma să celebrăm așa cum a fost declarat de către OMS „Anul asistentului medical și al moașei”. Cu siguranță anul 2020 va deveni, din nefericire, și anul pandemiei de COVID-19, dar avem încredere că eforturile pe care le depuneți, chiar și în condițiile grele cu care vă confruntați mulți dintre dumneavoastră, vor da roade și vor arăta comunității, poate mai mult ca oricând, cât de important este rolul asistenților medicali în sistemul de sănătate. Sunt totuși optimist că vom avea suficient timp în acest an atât pentru analiza pandemiei de COVID-19, cât și pentru a celebra anul asistentului medical și al moașei.

O.A.M.G.M.A.M.R. filiala Neamț vă asigură de tot suportul moral și informațional pe toate canalele de comunicare media. Nu ezitați să ne contactați.

 

BIROUL CONSILIULUI JUDEȚEAN

AL O.A.M.G.M.A.M.R.

FILIALA NEAMȚ