Concert caritabil ,,Suflet pentru Suflet” la Spitalul Modular ATI Piatra Neamț

Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, fondatoarele Dăruiește Viață, au făcut o vizită de lucru la Piatra Neamț pentru a vedea stadiul lucrărilor la Spitalul Modular ATI Piatra Neamț. Acest proiect în valoare de peste 2 milioane de euro va suplimenta locurile la terapie intensivă, o problemă extrem de gravă în această perioadă pentru zona Moldovei și pentru întreaga țară.

Concert caritabil ,,Suflet pentru Suflet” la Spitalul Modular ATI Piatra Neamț

Proiectul modular de la Piatra Neamț va reporni inima spitalului județean - secția de terapie intensivă care a ars în totalitate în incendiul din noiembrie 2020. 

Spitalul va găzdui 18 paturi și va putea trata pacienți în siguranță, în regim de terapie intensivă, atât în această perioadă, cât și post-covid, pentru 5-10 ani în funcție de cum este întreținut. Este un proiect realizat exclusiv din donații și sponsorizări, prin implicarea celor care vor să fie solidari cu Moldova. Persoanele fizice și companiile pot dona în continuare pentru finalizarea proiectului astfel:

  • Transfer bancar în contul: RO16INGB 0000 9999 0390 4388 (cont în lei, titular: Asociația Dăruiește Viață, Banca: INGB Centrala)
  • Online în campanie de strângere de fonduri de pe siteul Dăruiește Viață la acest link

Cu ocazia acestei vizite are loc și concertul  caritabil ,,Suflet pentru Suflet”, susținut de Paula Seling, pentru a aduce bucurie prin muzică pacienților și cadrelor medicale din spital și pentru a marca proiectul de construcție a Spitalului Modular de Terapie Intensivă realizat de Dăruiește Viață. Concertul a început la ora 15:00, va avea loc  în curtea spitalului județean, respectând toate normele de distanțare și va fi transmis live pe pagina de Facebook Dăruiește Viață. Accesul publicului larg nu este permis în locație, datorită restricțiilor actuale. 

Foto: Brândușa Balan